logo wifac

Algemene voorwaarden

Het zelf laten opleiden door eigen mensen komt vaak in het gedrag door tijdgebrek. Die order moet immers de deur uit en gaat voor!

Wifac heeft een opleidingsprogramma dat voordelen voor u biedt. Uw medewerkers met of zonder ervaring volgen in ons kenniscentrum een korte, intensieve praktijkgerichte opleiding. In kleine groepjes wordt eerst de theorie doorgenomen, waarna de cursisten de zojuist verworven kennis aan de apparatuur of machine in de "praktijk" toepassen. In ons nieuw ingerichte kenniscentrum staan alle gangbare oplossingen opgesteld, zowel de huidige als de nieuwste generatie apparatuur.

Alle opleidingen worden gegeven door specialisten die afkomstig zijn uit de praktijk.

De voordelen van deze aanpak zijn duidelijk:


Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om in uw organisatie zelf deze opleidingen te laten plaatsvinden. Bij deze in-company opleidingen kunnen wij de inhoud afstemmen op uw specifieke wensen.

Alle bijzonderheden over onze opleidingsmogelijkheden vindt u op de volgende bladzijden.

Algemeen
De cursussen die u aantreft worden klassikaal verzorgd in het Wifac informatie-centrum in Mijdrecht.

Inschrijving
Voor inschrijving kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier. U krijgt dan per omgaande een ontvangstbevestiging.

Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Hotels
Wilt u dat wij een hotelkamer voor u reserveren, dan kunt u dit kenbaar maken op de inschrijfkaart. De verblijfskosten zijn voor rekening van de cursist.

Annulering
Wanneer u meer dan 4 weken van tevoren uw deelname afzegt, worden geen kosten berekend. In andere gevallen wordt een deel van de cursusprijs berekend, te weten: 25% - 4 weken tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum;

50% - binnen 5 werkdagen voor aanvangsdatum; 75% - zodra de cursus is begonnen.

Deelnemers
Wifac behoudt zich het recht voor cursussen bij onvoldoende deelname te annuleren.

Afsluiting
Aan het einde van elke opleiding zal een certificaat van deelname uitgereikt worden, indien aan de deelnemer voldoet aan de gestelde eisen.

Informatie
Wilt u meer informatie over de Wifac cursussen, dan kunt u contact opnemen met Fiet de Kuijer, Wifac kenniscentrum, telefoonnummer 0297-289572.